HTML

HR szolgáltatás

HR, azaz Human Resource, azaz Emberi Erőforrás.

Friss topikok

Humán Erőforrás, HR szolgáltatás

2011.12.31. 00:26 HR Világ

A legtöbb humán erőforrással foglalkozó HR szolgáltatás témában mozgó cég inkább nevezhető személyzeti tanácsadó vagy munkaerő-közvetítőnek, bár a köznyelv ezeket gyakran fejvadászként azonosítja.

Néhány éve robbanásszerűen jelentek meg az Interneten, ahol mindenki azt mutatja magáról, amit csak akar és így előfordulhat, hogy egy látszólag profi weboldallal rendelkező, nagy cég látszatát keltő HR szolgáltató fizikai tevékenysége egy bérelt lakás egyik szobájára korlátozódik.

Mondjuk felvállalt tevékenységtől is függ, hogy kell e több, de munkavállaláskor érdemes olyan cégen keresztül intéztetni a felvételünket a munkáltatóhoz, akinek a HR szolgáltatás nem idénymunka, hanem évek óta végzett rendszeres tevékenység, melyben nagy tapasztalatot halmozott fel.

Szólj hozzá!

Címkék: szolgáltatás hr hr szolgáltatás

A bejegyzés trackback címe:

https://hrszolgaltatas.blog.hu/api/trackback/id/tr274137655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása